ZAVRŠEN 3. VRLIKA LAKE FESTIVAL

Prva večer festival bila je apsolutni hit! Pred malo više od tisuću oduševljenih posjetitelja, nastupili su u New Gondoliers, Jurica Pađen & Aerodrom i Morlak. Publika je uživala u svakom trenutku, pjevala je uglas s omiljenim hitovima i stvorila nevjerojatnu atmosferu koja će ostati zauvijek urezana u sjećanje. Vrijeme nas je poslužilo, tek pred kraj dana je počela kiša, a u subotu je vrijeme bilo izvrsno.
Na drugom danu Vrlika Lake Festivala, koji se održavao pod vedrim nebom uz nastupe popularnih bendova Radagast, Psihomodo Pop i Teška odluka, dogodilo se nešto posebno. Gotovo 2.000 posjetitelja pridružilo se festivalu, nadmašujući sva očekivanja organizatora.
Bendovi su svojim energičnim nastupima zagrijali atmosferu do usijavanja, donoseći nevjerojatnu glazbenu ekstazu publici. Vrijeme je bilo izvanredno, a cjelokupni vikend bio je ispunjen raznovrsnim aktivnostima na vodi do uzbudljivih izleta u prekrasnu Vrliku, posjet tvrđavi Prozor i Česmi, gdje se izvodi opera “Ero s onoga svijeta”. Izvor Cetine također je bio nezaobilazna destinacija za sve posjetitelje.
Na kraju ovog spektakularnog događaja, organizatori žele iskoristiti priliku i zahvaliti se svima koji su doprinijeli ovom iznimno zahtjevnom procesu organizacije, od vrijednih volontera do DVD Vrlika i Eko Vrlike. Bez njihove neumorne podrške, ova manifestacija ne bi bila moguća.
Turistička zajednica Grada Vrlike kao organizator također izražava duboku zahvalnost pokroviteljima događaja Gradu Vrlici, Splitsko-dalmatinskoj županiji, Turističkoj zajednici Splitsko-dalmatinske županije i Hrvatskoj turističkoj zajednici, čija je podrška bila od neprocjenjive važnosti.
Posebno se zahvaljujemo našim sponzorima Naturalis d.o.o. (voda Cetina), Jandrek, obrt za trgovinu i VGH instalacije, obrt za usluge, čija su financijska podrška i sudjelovanje također bili ključni za uspjeh festivala.
Još jednom, organizatori Vrlika Lake Festivala žele izraziti svoju zahvalnost svim dragim posjetiteljima, koji su uveličali događaj svojim prisustvom. S nestrpljenjem se nadamo da ćemo se ponovno susresti iduće godine, te da ćemo zajedno stvarati nevjerojatne trenutke na Vrlika Lake Festivalu.
Skip to content