VRLIKA LAKE FESTIVAL – PROMJENA BENDA

Poštovani posjetitelji,
 
S velikom žalošću, ali i s nadom u brz oporavak, obavještavamo vas o promjeni nastupa na nadolazećem Vrlika Lake festivalu. Umjesto grupe Vatreni poljubac, koja je trebala biti jedan od glavnih izvođača u petak 23.06.2023., na pozornicu će stupiti Jurica Pađen & Aerodrom.
Nažalost, obavještavamo vas da je jedan od članova grupe Vatreni poljubac, gospodin Milić Vukašinović nedavno hospitaliziran zbog zdravstvenih razloga. Iako smo svi bili iskreno iščekivali njihov nastup, trenutne okolnosti su nas prisilile na ovu promjenu. Njemu želimo brz oporavak i potpuno razumijemo da je zdravlje na prvom mjestu.
Unatoč promjeni, želimo vam pružiti izvanredno glazbeno iskustvo i nezaboravnu večer. Jurica Pađen & Aerodrom, iznimno talentirani glazbenici, preuzimaju ulogu glavnog izvođača i bez sumnje će donijeti nevjerojatnu energiju na našu pozornicu. Njihov repertoar obuhvaća brojne hitove koji su obilježili generacije, te smo sigurni da će vas oduševiti svojim nastupom.
Mi kao organizatori Vrlika Lake festivala osigurali smo da su sve pripreme u tijeku i da će sve biti spremno za nezaboravno iskustvo. Očekujemo vas s nestrpljenjem na mjestu događanja, kako bismo zajedno proslavili vrhunsku glazbu i uživali u nevjerojatnoj atmosferi.
Napominjemo da su ulaznice i dalje važeće za festival, te vas molimo da ih zadržite. Također, za sve one koji su iskazali poseban interes za nastup grupe Vatreni poljubac, ističemo da ćemo se potruditi da ih uključimo u program iduće godine, kako bismo ostvarili svoju zajedničku glazbenu viziju.
Zahvaljujemo vam na razumijevanju i podršci u ovim izazovnim trenucima. Vjerujemo da ćemo, unatoč promjeni, zajedno stvoriti nevjerojatne uspomene i ostvariti još jedan nezaboravan Vrlika Lake festival.
Skip to content