VRAĆANJE U ŽIVOT IZVORA BRZICA

Udruga Vrh Rika organizira radnu akciju „Vraćanje u život izvora Brzica“ koja će se održati 15.3.2014. godine od ranih jutarnjih sati do kasno popodne. Očekuje se 70ak vrijednih sudionika koji će raznim priručnim alatima očistiti izvor i prilaz izvoru. Organizirat će se i građevinski radovi na česmi „Brzica“ te će joj se vratiti stari sjaj.
U sklopu akcije u koju su uključeni i Lovačka udruga“Svilaja“ te HDP „Zolj“ pomoći ćemo gospođi Boji Travici na način da ćemo joj pokloniti drva za ogrjev za sljedeću zimu i mjesečni paket kućnih potrepština.
Ovom radnom akcijom Udruga „Vrh Rika“ želi pokazati da svatko može napraviti nešto za ljepšu i čišću Vrliku. Edukativno-zabavnim programom za djecu Udruga želi i najmlađim sudionicima radne akcije usaditi ekološke vrijednosti i ljubav prema ljepotama Vrličkoga kraja.
Osim rada, čeka nas i obilje dobre zabave, vrlička marenda, program za djecu te promotivne kape i majice Udruge „Vrh Rika“, a akcija će biti i medijski popraćena. Svi ste pozvani, na ovu i sljedeće radne akcije. Pridružite nam se!

PROGRAM:
8:45  –  9:00      Okupljanje u Brzici ( doći putem preko Lelasove Glavice)
9:00  –  9:15      Iznošenje plana čišćenja
9:15  –  12:00    Čišćenje i uređivanje izvora „Brzica“
12:30 – 13:30    Vrlička marenda
14:00 – 16:00    Druženje i fotografiranje

VAŽNA NAPOMENA:
Za potrebe čišćenja molimo ponijeti priručne alate poput ručne pile, škara, sjekire, lopate, grablji i slično.

Skip to content