UVJERLJIVE POBJEDE PIONIRA I SENIORA

 

Pioniri : Vrlika – Zagora (PD)     5:0 (0:0).
Početak proljetnog dijela sezone za naše pionire započeo je uvjerljivom pobjedom protiv ne dorasle gostujuće momčadi. Samo nedostatak koncentracije i mirnoće prilikom završnog udarca domaćih igrača spasio je goste od dvocifrenog poraza. Igra koju su pokazali naši pioniri na tragu je jesenskih sa kojima smo i došli na vrh poretka, koji namjeravamo zadržati do kraja sezone. Golove su postigli  Ivan Gutić (3 gola) i Mateo Ivan Gutić (2 gola).

Seniori: Vrlika – Zagora(PD)     6:1(3:0).
Igrači Vrlike su zasluženo i uz uvjerljivu igru pobjedili goste iz Primorskog Doca, te ih ispratili sa pola dužine golova u mreži. Da je bilo malo više sreće i koncentracije mogli su postići dvocifren rezultat, ali i ovako smo prezadovoljni pokazanom igrom, htjenjem i borbenošću. Svi koji su nastupili zaslužuju pohvale. Strijelci su bili  A.Vicić(8.min) ,B.Vicić(39.min) , Vučemilović Alegić (43.,63.,83.,88.min).
Nastupili su: Ćorić,Gverić (Rupanović), S.Varnica, Režić, F.Klepo(Turudić), A.Varnica, Zidar(A.Klepo), B.Vicić, A.Vicić(Ivan Vuč.Jurić), Vučemilović Alegić, J.Klepo(Turudić)

Skip to content