TURISTIČKA ZAJEDNICA ORGANIZIRA EDUKACIJU ZA IZNAJMLJIVAČE

TURISTIČKA ZAJEDNICA ORGANIZIRA EDUKACIJU ZA IZNAJMLJIVAČE

Upoznajte se s najnovijim trendovima i novostima u poslovanju!

Turistička zajednica grada Vrlike u suradnji s agencijom za savjetovanje u turizmu, Interligo d.o.o., najavljuje Edukaciju za Male Iznajmljivače i one koji to žele postati u utorak, 26. ožujka 2024., s početkom u 10:00 sati, u Domu kulture Vrlika.

Ova edukacija pružit će priliku malim iznajmljivačima da se upoznaju s najnovijim trendovima i praksama u poslovanju u turističkom sektoru. Sudionici će imati priliku naučiti o važnim aspektima upravljanja smještajnim kapacitetima, pružanju gostoprimstva te promociji i marketingu turističke ponude.

Osim toga, sudionici će dobiti vrijedne savjete i preporuke stručnjaka iz Interligo d.o.o. kako unaprijediti kvalitetu usluge i osigurati zadovoljstvo gostiju, što je ključno za uspješno poslovanje u turizmu.

Pozivamo sve zainteresirane male iznajmljivače da nam se pridruže na ovoj edukativnoj sesiji kako bi unaprijedili svoje poslovanje i doprinijeli daljnjem razvoju turizma u našem prekrasnom gradu.

Za više informacija i prijave, molimo kontaktirajte Turističku zajednicu grada Vrlike na broj telefona 021/827-460 ili putem e-maila info@visitvrlika.com

Skip to content