REZULTATI DRUGE MINI KUP REGATE – VRLIKA 2023

U nedjelju dana 11. lipnja 2023. godine je na Peručkom jezeru u Vrlici održana 2. Mini kup regata Veslačkog saveza Dalmacije u organizaciji VK Vrlika. Prevladavali su izvrsni vremenski uvjeti, bez imalo vjetra i sa vrlo ugodnom temperaturom, što je veslačima pogodovalo tijekom cijele regate.
Na 32 utrke je sudjelovalo 243 natjecatelja, a ukupni pobjednik  2. Mini kup regate VSD- VRLIKA 2023  je VK BIOKOVO MAKARSKA.
Veslački klub Vrlika kao organizator najvećeg  sportskog događaja na Peručkom jezeru nastoji pružiti natjecatelju ili pak posjetitelju određeni doživljaj i iskustvo koji može ponijeti sa sobom.
Veliki broj natjecatelja i posjetitelja je samo još jedna potvrda kako je Vrlička regata postala važan događaj u veslačkom kalendaru.
Predstavnik domaćina Jakov Turudić, dopredsjednik VK Vrlika se ovim putem posebno zahvaljuje gradonačelniku Grada Vrlike Juri Plazoniću na dodjeljenim financijskim sredstvima za organizaciju druge Mini kup regate VSD- Vrlika 2023, kao i poduzeću Naturalis d.o.o. na donaciji prirodne izvorske vode Cetina.
Snimku regate možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://www.youtube.com/live/DfGnXajPldk?feature=share
Detaljnije rezultate možete pogledati u privitku.
Skip to content