RADIONICA ZA POLJOPRIVREDNIKE

RADIONICA ZA POLJOPRIVREDNIKE

traktor

Obavještavamo Vas da će JU RERA SD u suradnji s Upravnim odjelom za gospodarstvo, razvitak i europske integracije SDŽ, slijedom najave Ministarstva poljoprivrede o raspisivanju natječaja za Mjeru 4-Ulaganja u fizičku imovinu Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, 12. veljače 2015. u 11:00h u Alkarskim dvorima održati radionicu za naše područje.

Ciljana skupina radionice su postojeći gospodarstvenici iz poljoprivrednog sektora (OPG-i, tvrtke, obrti i zadruge) koji su prihvatljivi korisnici Podmjere 4.1. – Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva, ali i postojeći i potencijalni prerađivači poljoprivrednih proizvoda, koji su uz gore navedenu skupinu, prihvatljivi korisnici Podmjere 4.2. – Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda.

Radionica će biti provedena u suradnji sa konzultantskim tvrtkama s područja Splitsko – dalmatinske županije, koje imaju značajno iskustvo u pripremi projekata u okviru pretpristupnog fonda IPARD, a sudjelovati i odgovarati na korisnička pitanja će i predstavnici JU RERA SD, Splitsko-dalmatinske županije, Hrvatske poljoprivredne savjetodavne službe, Hrvatske poljoprivredne agencije te Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

 

Skip to content