PODJELA POSUDA ZA OTPAD – KOSORE

PODJELA POSUDA ZA OTPAD – KOSORE

kante za smece

Eko Vrlika d.o.o. počinje sa provedbom i implementacijom rješenja koja predstavljaju usklađanje sa Zakonom o održivom gospodarenju otpadom.
Eko Vrlika d.o.o. je nabavila 860 posuda različitih veličina: 60 l, 120 l, 180 l i 240 l.
Posude će se početi dijeliti od 08. travnja 2015. godine (srijeda) počevši od naselja Kosore.
Posude će se u navedenom naselju dijeliti od „vrata do vrata“. Svim korisnicima koji u trenutku podjele posuda ne budu u svom objektu ostavit će se obavijest o neuspjelom pokušaju dostave posude u kojem slučaju korisnik treba osobno doći u sjedište društva na adresu Trg dr. Franje Tuđmana 1, u Vrlici, kako bi preuzeo posudu.
U slučajevima kada zbog tehničkih uvjeta nije moguće pristupiti na neko područje vozilom za odvoz otpada način odvoza će se dogovoriti sa svakim pojedinim korisnikom.
Građani će posude preuzeti bez dodatne naknade, a prilikom preuzimanja potpisati će Ugovor o korištenju u kojem će biti reguliran način i uvjeti korištenja posuda.
Kako bi novi način skupljanja otpada primjereno i kvalitetno zaživio biti će potrebno neko vrijeme prilagodbe, kako za Eko Vrliku d.o.o. kao isporučitelja usluge tako i za sve naše korisnike.
Stoga Vas sve zajedno molimo za strpljenje u prijelaznom razdoblju.
Nakon što se posude podijele u naselju Kosore krenut će se s podjelom i u drugim naseljima Grada Vrlike o čemu će građani biti pravovremeno obaviješteni.

Izvor slike: www.skg-ogulin.hr

Skip to content