POČETAK TENIS LIGE DALMATINSKE ZAGORE

POČETAK TENIS LIGE DALMATINSKE ZAGORE
Protekli vikend, Vrlika je postala epicentar teniske strasti, jer je počela prva sezona Tenis lige Dalmatinske Zagore na terenima ŠRC Česma. Ova inspirativna inicijativa nastala je iz pera Udruge Teniski rekreativci Sinj, uz velikodušnu podršku Grada Vrlike i Turističke zajednice grada Vrlike.
Liga je koncipirana s ciljem stvaranja održive suradnje između gradova i županija, povezujući četiri grada i dvije županije – Vrliku, Sinj, Knin i Drniš, točnije Splitsko-dalmatinsku i Šibensko-kninsku županiju. Otvorena je mogućnost širenja lige  narednom periodu na druge gradove i regije ako postoji interes. Tenis liga Dalmatinske Zagore je simbol sportskog duha i zajedničke suradnje, pokazatelj koliko sport može okupiti različite zajednice.
Liga okuplja nekoliko uglednih udruga: Udrugu Teniski rekreativci Sinj, Teniski klub Kralj Zvonimir iz Knina, ŠRC Česma iz Vrlike te Teniski klub Drniš iz Drniša. Svi ovi klubovi i udruge donose svoju strast i iskustvo u tenisu na ovu natjecateljsku pozornicu.
Ovog vikenda održano je sedam uzbudljivih teniskih mečeva, kako individualno, tako i u parovima. Sljedeća dva vikenda donose nam još uživanja u tenisu, sportu koji je popularan širom svijeta i ima duboke korijene. Tenis je sport koji okuplja ljude svih dobnih skupina, čineći ga idealnim za promociju tjelesne aktivnosti i zdravog načina života.
Nadamo se lijepom vremenu i još većem uzbuđenju na terenima ŠRC Česma u nadolazećim vikendima. Tenis liga Dalmatinske Zagore obećava još mnogo sportske strasti i zajedničkog duha.
Skip to content