POČETAK ŠKOLE TENISA

POČETAK ŠKOLE TENISA

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je jučer, 6. svibnja 2024. godine, započela Teniska škola u Vrlici! Održan je pokazni trening iz tenisa u popodnevnim satima, a ovo je samo početak uzbudljivog putovanja u svijet tenisa za naše najmlađe.

Udruga Teniski Rekreativci iz Sinja u suradnji s Gradom Vrlikom sklopila je dogovor o održavanju treninga na teniskim terenima ŠRC Česma. Zainteresirana djeca iz Osnovne škole Milan Begović imaju priliku sudjelovati u ovom programu i učiti osnove tenisa na najkvalitetniji mogući način.

Teniska škola pruža idealan način da se djeca uvedu u ljepotu ovog sporta uz stručno vođenje naših kvalificiranih učitelja. Polaznici će imati priliku savladati osnovne elemente teniske igre koji su nužni za daljnji napredak u treningu, sudjelovanje na teniskim turnirima ili jednostavno za rekreativno bavljenje tenisom.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i postanu dio ove uzbudljive avanture u svijetu tenisa! Za više informacija o rasporedu treninga i prijavama, molimo kontaktirajte organizatore putem e-maila ili telefona.

Neka tenis postane ne samo sport, već i način života za našu djecu!

Skip to content