POBJEDA HNK VRLIKA NA OTVARANJU NOVE SEZONE

HNK VRLIKA-NK ADRIATIC 2:0

Zaslužena pobjeda naših seniora, koji su potpuno nadigrali goste iz Splita. Bili smo bolji u svim segmentima igre, te gosti mogu biti zadovoljni da su doma otišli samo sa dva pogodka u svojoj mreži.
Već na samom početku susreta Zidar krade loptu na 20m od suparničkog gola, prosljeđuje A.Viciću koji asistira svome bratu L.Viciću, a potonji s lakoćom postiže za 1:0. Nakon postignutog pogodka nismo stali već smo i dalje stvarali prilike. Da je D.Boduljak bio precizniji u dva navrata mogli smo na poluvrijeme otići i s većom prednosti.
U drugom poluvremenu samo stvorili puno prilika za pogodak, no danas raspoloženi D. Boduljak i Romić nisu bili precizni u više navrata izlazeći jedan na jedan sa gostujućim vratarem! U 60 min. jedan brza akcija naše momčadi koja iz obrane povlači jednu kontru, lopta dolazi do Romića, ovaj se rješava gostujućeg igrača i proslijeđuje do Zidara, Zidar ulazi u šesnaesterac gdje ga ruši obrambeni igrač gostiju, a sudac ispravno pokazuje na bijelu točku. Precizan je bio A.Vicić za konačnih 2:0.

Skip to content