OTKAZANA OPERA ERO S ONOGA SVIJETA

Zbog novonastale epidemiološke situacije u Vrlici Hrvatsko narodno kazalište Split odlučio je otkazati za sutra najavljeno tamošnje gostovanje opere Ero s onoga svijeta. Odluku je uprava Kazališta donijela u interesu zaštite zdravlja kako publike tako i članova izvođačkog ansambla i tehničke ekipe predstave, te cjelokupne populacije. Najpopularnija opera trebala je, u sklopu 66. Splitskog ljeta, po 14. put biti izvedena u Vrlici.
Što se tiče organizacije Turistička zajednica Vrlika je bila u kontaktu sa Županijskim stožerom jer je bila u obavezi prijaviti okupljanje veće od 100 ljudi i provodila je sve potrebne mjere što se tiču spiska gledatelja i njihovih kontakata, dezinfekcijskih sredstava te osiguravanja razmaka jer od dosadašnjih 500-njak mjesta bilo bi tek 130 sjedećih mjesta zbog potrebnog razmaka no očito je veća sila u pitanju te nažalost je odluka ovakva kakva jest.
Svi uzvanici su promptno obaviješteni te naravno imaju razumijevanja za nastalu situaciju i nadaju se da se vidimo dogodine.
Skip to content