ODRŽAN 4. VRLIKA LAKE FESTIVAL

ODRŽAN 4. VRLIKA LAKE FESTIVAL

Vrlika je 28. i 29. lipnja bila  središte glazbene zabave. Vrlika Lake Festival u petak 28.06 je pred oko tisuću oduševljenih posjetitelja  otvorio bend Drugi Način, pruživši publici nezaboravan početak večeri.

Sinjski M.O.R.T. dodatno je zagrijao atmosferu svojim energičnim nastupom, dok je bend Hard Time nastavio svirku do kasno u noć, uveseljavajući okupljene koji su stigli iz šireg područja Dalmacije.

Vrijeme je bilo izvrsno, a tako se i nastavilo na drugom danu festivala u subotu 29.06. kad su nastupili  veseli Gustafi sa svojim bendom koji broji čak 9 članova,a potom i Alen Islamović  koji je unatoč longeti na nozi došao i vrhunski odradio nastup sa svojim bendom. Drugi dan je bio još posjećeniji te je bilo više od 2000 posjetitelja.

Posjetiteljima je za ovu prigodu bilo dozvoljeno kampiranje sa šatorima u okolici festivalske zone, a na ovaj način imali su prigodu upoznati i ostale vrličke znamenitosti.

Organizatori su zaista zadovoljni odrađenim poslom, a po reakcijama sigurno nastavljamo i u narednim godinama. Ove godine promocija događaja je bila jača i bez obzira što je glavna državna cesta kroz Vrliku zatvorena zbog rekonstrukcije po broju posjetitelja vidimo da se dobra zabava ne može spriječiti sa par kilometara više alternativnih pravaca.

Ovim putem želimo se zahvaliti svim institucijama na financijskoj pomoći, a to su Grad Vrlika, Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije, Splitsko – dalmatinska županija i Fond za nerazvijene ispred Hrvatske turističke zajednice te Naturalis d.o.o. (voda Cetina)

Sve gradske službe su neumorno radile i van radnog vremena na pripremi prostora gdje se održava festival te im se od srca zahvaljujemo kao i našim volonterima.

Također zahvala i našim posjetiteljima koji su prepoznali kvalitetu ovog događaja i oni su naši najbolji ambasadori za narednu promociju događaja

Skip to content