NATJEČAJ ZA ZAPOŠLJAVANJE NEZAPOSLENIH OSOBA U JAVNOM RADU

NATJEČAJ ZA ZAPOŠLJAVANJE NEZAPOSLENIH OSOBA U JAVNOM RADU

TEMELJEM NACIONALNOG PROGRAMA ZAPOŠLJAVANJA KROZ JAVNE RADOVE POZIVAMO SVE ZAINTERESIRANE  NEZAPOSLENE OSOBE KOJE SU U EVIDENCIJI ZAVODA ZA ZAPOŠLJAVANJE DA DOSTAVE SVOJE ZAMOLBE ZA ZAPOŠLJAVANJE U PROGRAMU:

– POMOĆ U KUĆI STARIJIM I NEMOĆNIM OSOBAMA

– ZA NAVEDENI PROGRAM POSTOJI MOGUĆNOST ZAPOSLENJA SVIH
  ZAINTERESIRANIH OSOBA KOJE ISPUNJAVAJU DOLJE NAVEDENE UVJETE.

– PROGRAM SE ODNOSI NA ZAPOŠLJAVANJE OSOBA KOJE NISU BILE OBUHVAĆENE ZAPOŠLJAVANJEM KROZ JAVNE RADOVE U 2011. 2012. I 2013. GODINI A KOJE SU U EVIDENCIJI ZAVODA ZA ZAPOŠLJAVANJE NAJMANJE 12 MJESECI, S IZUZETKOM BRANITELJA, DJECA I SUPRUŽNICI POGINULIH I NESTALIH BRANITELJA, SAMOGRANI RODITELJI, RODITELJI S 4 I VIŠE MALODOBNE DJECE, RODITELJI DJECE S POSEBNIM POTREBAMA, RODITELJI DJECE OBOLJELE OD MALIGNIH BOLESTI, ŽRTVE OBITELJSKOG NASILJA, LIJEČENI OVISNICI, ŽRTVE TRGOVANJA LJUDIMA, AZILANTI, MLADE OSOBE KOJE SU IZAŠLE IZ SUSTAVA SKRBI DOMOVA ZA DJECU, POVRATNICI S ODSLUŽENJA ZATVORSKE KAZNE I KORISNICI PRAVA PO ZAKONU O SOCIJALNOJ SKRBI KOJI MORAJU BITI U EVIDENCIJI ZAVODA ZA ZAPOŠLJAVANJE NAJMANJE 6 MJESECI.

-PREDVIĐENO TRAJANJE RADOVA JE 6 MJESECI.

-ZAMOLBE ZA RAD U PROGRAMU DOSTAVITI GRADSKOM DRUŠTVU CRVENOG KRIŽA, TRG FRA FILIPA GRABOVCA 5, NAJKASNIJE DO UTORKA 22. TRAVNJA 2014. DO 12,00 SATI.

Skip to content