NASTAVAK EDUKATIVNIH RADIONICA ZA MALE IZNAJMLJIVAČE U VRLICI

U organizaciji Turističke zajednice grada Vrlike jučer 20.11.2017. je u  popodnevnim satima održana edukativna radionica na temu: Kako biti uspješan iznajmljivač  kroz bolju prezentaciju fotografija objekata koji se nude. Dotaknute teme počevši od marketinga bile su osnovna pravila uređenja kuće ili apartmana gdje se na slikama prezentiralo kako treba urediti prostor te kako ne treba odnosno što bolje prolazi na tržištu. Još su obrađeni i segmenti  kako se ophoditi s gostima, kako odgovarati na upite, s čime dočekati turiste kako bi podigli razinu kvalitete, a na kraju  su spomenute i recenzije odnosno kako se nositi s dobrim ili lošim stvarima koje turist kad ode iz našeg smještaja napiše na Trip advisoru . Radionicu su održale gđa Meri Čizmić i gđa Anamarija Cicarelli iz tvrtke Interligo- savjetovalište za privatne iznajmljivače te gosp. Vedran Pražen iz tvrtke Smartingo koja se baviti internet marketingom, a predstavio nam je i knjigu ”Kako mrežom uhvatiti goste” te će nam izraditi besplatnu analizu objekata privatnog smještaja vlasnika koji su sudjelovali na edukaciji kako bismo vidjeli što treba popraviti kako bi još uspješnije poslovali.
Turistička zajednica je naravno kao i dosad na raspolaganju svim građanima koji traže informacije o iznajmljivanju te će im biti stručna podrška.
Prisjetimo se da 2014.godine nije bilo ostvareno niti jedno noćenje u Vrlici, dok je već 2015. godine bilo 232 noćenja, 2016.godine 846 noćenja, a sad 2017.godine smo trenutno na 1595 noćenja je porast od  53% u odnosu na prethodnu godinu.
Za ovakav rezultat zaslužne su konstantne edukativne radionice koje TZ održava od 2014. godine, a naravno nastaviti ćemo i dalje.
Skip to content