KUU MILAN BEGOVIĆ – PRVO MJESTO

KUU MILAN BEGOVIĆ – PRVO MJESTO

nosnja3

08. 05. 2015. godine, Grad Kaštela, Kaštelanska udruga mladih – KOMA i  KUD „Ante Zaninović“ bili su domaćini 3. smotre dječjeg folklora Županije splitsko-dalmatinske u organizaciji Saveza KUD-ova Županije splitsko-dalmatinske.

Na Trećoj županijskoj smotri dječjeg folklora predstavilo se 11 folklornih skupina iz naše županije i 1 gostujuća dječja folklorna skupina iz Bosne i Hercegovine, HKUD „Sloga“ – Gorica.
Dječje folklorne skupine naših udruga su se okupile kako bi pokazali založnost i dosege rada tijekom protekle godine dana. Ocjene o izvedenom programu dali su transparentno predstavnici svih folklornih udruga sudjelovatelja, temeljem kojih su članovi Upravnog odbora SKUD-a Splitsko-dalmatinske županije, na svom redovitom sastanku održanom u 25. 05. 2015. godine, donijeli odluke da Splitsko-dalmatinsku Županiju na ovogodišnjoj 13. Državnoj smotri dječjeg folklora Hrvatske u Kutini, predstavlja Kulturno umjetnička udruga Milan Begović.

Nadamo se da će ćemo predstaviti županiju doličnom izvedbom kako smo to pokazali i na 3. Smotri dječjeg folklora Županije Splitsko-dalmatinske.

Naš nastup pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=D0loVcv1OGw

Skip to content