KROZ PROJEKT ZAŽELI ODRŽANO 7 RADIONICA

Od 14.04. do 16.04.2021. u sklopu projekta „Zaželi-program zapošljavanja žena sa područja Grada Vrlike“ ,održano je 7 radionica psihološke podrške i poboljšanja rada žena.
Radionice se održavaju zbog posebnosti posla kojim se gerontodomaćice i njegovateljice bave te specifičnih poteškoća i pitanja s kojima se susreću a kako bi se osigurala što bolja psihološka i emocionalna podrška njima i krajnjim korisnicima. Zbog poštivanja mjera fizičkog razmaka koje su još na snazi i smanjenje mogućnosti zaraze, radionice su održane su u grupama. Za svaku radionicu je bio predviđen catering.
Na radionici su se izmjenjivala iskustva u radu njegovateljica/gerontodomaćica s krajnjim korisnicima projekta a poseban fokus stavljen je na rješavanje nekih situacija i problema s kojima se susreću u svom radu. U razgovoru s stručnjacima istaknuto je koliko je rad žena značajan i vitalan resurs obitelji i prijateljima krajnjih korisnika projekta, te da su korisnici iznimno zahvalni na pomoći a njegovateljice/gerontodomaćice su dobile neke preporuke za poboljšanje podrške i usluge u svom radu.
Skip to content