KNINJANI POBJEDNICI NOGOMETNOG TURNIRA

Pred gotovo 1.000 gledatelja završio je memorijalni turnir ‘Ive Lelas – Vrlika 2021.’.
Prva odigrana utakmica posljednjeg dana turnira bila je utakmica za 3. mjesto između MNK Biskupije i Geni Kameni, u kojoj je na kraju slavila momčad Geni Kameni.
U finalu su snage odmjerile momčadi CB Sea Wolf iz Splita i CB Crystal Dalmatino Drage iz Knina. Prvo mjesto pripalo je Kninjanima, koji su svoju bogatu nagradu uzeli raspucavanjem na šesterce u regularnom djelu utakmice. Pedesetak sekundi prije kraja utakmice Splićani su vodili 3:2, da bi najbolji igrač turnira Luka Čelić zabio za 3:3 i odveo svoju momčad u raspucavanje šesteraca i koja je na kraju uzela prvo mjesto.
Najbolji strijelac turnira je Toni Rendić, koji dolazi iz drugoplasirane momčadi, kao i najbolji golman Ivan Ninčević koji je svojim obranama ostavio jako kvalitetan dojam na gledatelje. Čast da sude završnisu turnira pripala je Mariu Soldiću i Mislavu Čali.
Organizatori se zahvaljuju svim sponzorima koji su pomogli organizirati jedan od jačih turnira na prostoru ‘Lijepe naše’, bez obzira što se radi o prvom organiziranom turniru te sucima Mariu Soldiću, Mislavu Čali, Mariu Jadrijeviću i Teu Paviću.
Skip to content