JOSIP PAUT PITO POBJEDNIK TENISKE LIGE NA ČESMI

Slavljem Josipa Pauta na SC Česma u Vrlici u subotu je zaključeno još jedno izdanje Tenis lige koja se igrala u organizaciji Udruge Teniski rekreativci Sinj.
Prošlogodišnji finalisti ponovno su igrali za naslov pobjednika, samo što je ovog puta Stipe Milošević morao priznati primat Josipu Pautu koji je na kraju slavio rezultatom 6:1, 6:4. Pautu je ovo prvi naslov pobjednika, a Miloševiću prvi put da nije pobjednik od kada se liga igra. Jedini put do sada kada nije slavio bio je turnir na kojem nije ni nastupio zbog operacije leđa. Tim više Paut ima razloga za zadovoljstvo.
Paut je i prošle godine imao sjajnu sezonu, u finale je stigao s 27 uzastopnih pobjeda, ali zapeo je na završnom koraku, no ovog puta je nadišao i protivnika i samog sebe te zasluženo slavio sa stopostotnim učinkom od samog starta lige.
U susretu za treće mjesto Zdravko Vučković je bio uvjerljiv protiv Zvone Majića sa 6:1, 6:1, čime je obranio prošlogodišnji uspjeh.
Nagrade najboljima u ligi uručili su gradonačelnik Vrlike Jure Plazonić i Dijana Maras, direktorica Turističke zajednice Vrlike.
Još jednom valja podsjetiti da su sinjski teniski rekreativci ligu odradili silom prilika u Vrlici zbog spora kojeg vode Tenis centar Sinj i Grad Sinj i zbog čega tereni u Sinju praktički propadaju.
Grad Vrlika i Udruga Teniski rekreativci Sinj su dogovorili suradnju i uvjete u najkraćem mogućem roku na obostrano zadovoljstvo, a rezultat svega jedan novi dodatak vrućim ljetnim vrličkim večerima.
Za nadati je se da bi se naši rekreativci mogli vratiti na svoje stare sinjske terene, ali ako i samo ako prevlada razum nauštrb inata i sitnih interesa nevezano s koje strane.
Eh, da. Nakon odigranih mečeva uslijedila je i tradicionalna večera i fešta na kojoj se uz pjesmu i druženje, do kasnih sati, sumiralo sve do sada učinjeno.
 
Skip to content