IZRADA OSOBNE ISKAZNICE

IZRADA OSOBNE ISKAZNICE

Obaviještavamo sve građane kojima je isteklo važenje osobne iskaznice te one koji u svojoj osobnoj iskaznici nemaju važeći kućni broj nego je navedeno bb da će u ponedjeljak 24. studenog u vremenu od 8,00-15,00 sati ispred zgrade Gradske uprave biti stacionirano mobilno šaltersko vozilo Ministarstva unutarnjih poslova u kojemu će svi građani a posebno oni kojima je isteklo važenje osobne iskaznice te oni koji u svojoj osobnoj iskaznici nemaju naveden kućni broj moći podnijeti zahtjev za izdavanje nove osobne iskaznice.

Napominjemo da će se za sve građane koji do 29. prosinca 2014. godine ne reguliraju svoje prebivalište na naprijed navedeni način izvršiti automatska odjava njihova prebivališta u evidenciji prebivališta Ministarstva unutarnjih poslova.

U navedenom vozilu biti će moguće gotovinsko plaćanje upravnih biljega, a građani trebaju sa sobom imati nove fotografije.

Kako bismo izbjegli da građani odlaze kod fotografa pozivamo sve zainteresirane osobe da se do četvrtka 20. studenoga do 12,00 sati jave na telefon 827-023 kako bismo mogli organizirati dolazak fotografa u dom zaintersiranih građana u petak 21. studenoga 2014. godine kako bi isti imali tražene fotografije u ponedjeljak 24. studenoga 2014. godine.

Skip to content