IZBOR NAJLJEPŠE OKUĆNICE ILI BALKONA

Turistička zajednica grada Vrlike organizira izbor najljepše okućnice. Svi koji su preuzeli besplatne sadnice cvijeća u Turističkoj zajednici koje je osigurao Grad Vrlika iz ulica koje su bile navedene u pozivu su automatski prijavljeni, a svi ostali s područja Vrlike i pripadajućih naselja mogu se također natjecati za najljepšu okućnicu, a prijave se primaju od danas 29.05. do 10.06., a trebaju sadržavati ime i prezime obitelji vlasnika okućnice, adresu i broj telefona. Prijave se mogu dostaviti telefonski na broj 021/827 -460; 091/583 86 11, e-mailom: info@visitvrlika.com ili pismenim putem na adresu Turistička zajednica grada Vrlike, Put Česme 4, 21236 Vrlika.
Osnovni kriteriji za izbor najljepše okućnice je ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud, izbor i njega biljaka te poštivanje tradicije i elemenata našeg podneblja. Po dostavljenim prijavama biti će određena tročlana komisija koja će ići u obilazak na teren 15.06.2020. tijekom dana.
Vjerujem da ste svi primjetili kako je centar Grada uređen sadnicama cvijeća te je cilj da se svi ugodnije osjećamo u svojim sredinama, a i da našim posjetiteljima Vrlika bude kao i dosad ugodno mjesto.
Još jednom pozivamo sve zainteresirane građane Vrlike i pripadajućih mjesta da se prijave na natječaj, a za pobjednika je osigurana vrijedna nagrada.
Skip to content