INSTALIRANA AUDIOVIZUALNA OPREMA U DOMU KULTURE

Jučer je instalirana audiovizualna oprema u dvoranu doma kulture čime je započela realizacija projekta „Opremanja doma kulture Vrlika“. Instalirana su 2 subwoofera i 6 satelita, ugrađeno 6 pokretnih rasvjetnih glava, postavljeno projekcijsko platno i projektor te popratna oprema. Isporučen je i prijenosni audio sustav (razglas i mikseta) koji će se koristiti za manifestacije na otvorenom.
Grad Vrlika je dobio 100% bespovratnih sredstava kroz mjeru 2.1.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ iz LRS LAG-a „Cetinska krajina“ za razdoblje 2014-2020. Vrijednost ugovora potpisanih na projektu iznosi 286.414,00 kuna.
Specifični cilj projekta je razvoj i unaprjeđivanje infrastrukture i temeljnih usluga potrebama lokalnog stanovništva s ciljem poboljšanja kvalitete života
Dok je opći cilj projekta opremanje doma kulture čime će se podići razina interpretacije kulturnih i društvenih vrijednosti vrličkog kraja te tako stvoriti uvjete za rad i integraciju udruga mladih, kulturno umjetničkih udruga, udruga stradalnika domovinskog rata te športskih udruga. Dvorana će se moći koristiti i u komercijalne svrhe kao konferencijska sala.
Skip to content