IGRAMO SE!

IGRAMO SE!

Pozivamo vas da se pridružite događanju u sklopu Projekta IGRAMO SE! za osobe s posebnim potrebama 2014. kojeg za su radne udruge sa područja Splitsko-dalmatinske županije organizira Dječji klub Dalmalino u vremenu od 12.11. do 05.12. 2014..g.

Projekt započinje programom u Vrlici 12..studenog od 10.30 do 12,00 sati u Centru za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez. Dalmalino animatorima Pipi Dugoj Čarapi i Mađioničaru –  iluzionistu u zajedničkoj interakciji pridružiti će se mališani iz dječjeg vrtića Zvončica, učenici OŠ Milana Begovića i članovi dječje folklorne sekcije KUD-a Milan Begović iz Vrlike.

U programske aktivnosti u drugim mjestima projekt će uključiti preko 400 štićenika, njihovih prijatelja, animatora, gostiju ( plesača, pjevača, polaznika glazbenih škola, izviđača, mažoretkinja i dr. mladih talenata..) u igri i zabavi. Igramo se zajedno!

Cilj je provođenje mjera i aktivnosti u svrhu poboljšanja kvalitete života djece s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju i njihovih obitelji, te pomoć u integraciji u lokalnu zajednicu. Hvala svima!

Skip to content