GOLIJADA U BRNAZAMA I NA ČESMI

GOLIJADA U BRNAZAMA I NA ČESMI

 

Pionri HNK Vrlika nastavili su niz ne poraženosti i visokim rezultatom od 8:1 pobjedili u gostima domaću momčad NK Brnaze. Utakmica je protekla u dominaciji naših igrača i da je rezultat bio dvocifren ne bi bilo nepravedno. Strijelci su bili : Ivan Gutić sa 4 gola, Ante Kosorčić sa 2 gola, Mateo Gutić 1 gol i naš najmlađi igrač Boško Ćurak 1 gol.
Nastupili su: A.Žeravica (S.Žeravica), Lelas (Totić), Erceg (Maras), Gverić, Vuč.-Vranjić, Kosorčić, M.Gutić, Vicić, I.Gutić, Romić, Blažević (Ćurak).
Seniori su u izvanrednoj utakmici pobjedili momčad Adriatica sa rezultatom 3:1. Iako smo u 1. poluvremenu bili izrazito nadmoćniji nismo uspjeli realizirati oko 7 stopostotnih prilika, a gosti su iz jedinog napada postigli gol. U 2.poluvremenu smo nastavli pritiskati i dobro igrati te smo pogodcima B.Vicića i N.Vuč.-Alegića (2) preokrenuli rezultat i zasluženo pobjedili. Nastupili su: Jurić, Gverić (Rupanović), J.Klepo, S.Varnica, Režić, Kosorčić, A. Varnica, F. Klepo (Zidar), N. Vuč.-Alegić, A. Vicić (Turudić), B. Vicić

Skip to content