DODJELA DIPLOMA GERONTODOMAĆICAMA – ZAŽELI FAZA II

Grad Vrlika provodi projekt „Zaželi – program zapošljavanja žena sa područja Grada Vrlike”-faza II vrijedan 2.303.080,00 kn ( 100% financirano bespovratnim sredstvima Europske unije). Trajanje projekta je 16 mjeseci u kojem je zaposleno 26 žena koje koje se brinu o 184 krajnja korisnika. Od 26 pripadnica ciljane skupine 6 pripadnica je pohađalo i uspješno završilo tečaj za gerontodomaćicu koji je proveo Centar za obrazovanje odraslih Semafor iz Sinja. Dana 17. lipnja 2022. godine zaposlenim ženama uručene su diplome a završetkom programa stekle su uvjerenje o osposobljavanju s upisom u e-radnu knjižicu. Na dodjeli uvjerenja gradonačelnik Grada Vrlike Jure Plazonić, voditelj projekta Nikola Turudić i koordinatorica Megi Marić čestitali su im na uspješnim rezultatima i pridružili se pohvalama koje su im upućene i od strane Centra za obrazovanje odraslih Semafor.
Kroz navedeno osposobljavanje usavršile su i stekle nova znanja i vještine koje će im sasvim sigurno pomoći u nastavku rada na projektu te nakon što i ovaj projekt završi.
Projekt „Zaželi – program zapošljavanja žena sa područja Grada Vrlike II” UP.02.1.1.13.0423 je financiran u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020” iz sredstava Europskog socijalnog fonda.
Skip to content