DIREKTAN PRIJENOS SV. MISE IZ VRLIKE

Nedjelja, 5. ožujka 2023. druga nedjelja korizme neće biti sv. mise na Maovicama u 9 sati niti će biti sv. mise u Ježeviću u 12 sati
U 10 sati – sv. misa za narod u župnoj crkvi – Vrlika. Sv. misu prenosi HRT.

Dragi župljani, molimo vas dođite u crkvu na vrijeme i prikladno odjeveni.

Molimo vjernike da oslobode stepenište na ulazu u crkvu, zatim ulazna vrata i središnji prostor kroz crkvu između klupa do oltara da mogu svećenici i poslužnici u ophodu nesmetano ući u crkvu i doći do oltara.
Od početka ulice Milana Begovića i od Trgovine ‘Studenac’ pa do kuće Zaharije i Zorke Uzun neka se ne parkiraju automobili. Promet će biti obustavljen. Bit će angažiran i službenik koji će voditi brigu o tome.
U crkvi na prolazu uza zid na kojem su bočna vrata bit će skela za kameru. Stoga, oni koji će sjediti u klupama ispred kipa Sv. Ante ispred skele, mogu se vratiti sa obreda pričesti u klupe prolazom uz bočna vrata crkve, a oni koji će sjediti u klupama iza skele neka se vraćaju s obreda pričesti sredinom crkve.
Proba za ministrante i čitače koji će sudjelovati u misi 5. ožujka koju prenosi HRT danas 26. veljače popodne u 15.15 sati.
Ministranti koji žele taj dan služiti u misi, neka popodne dođu na probu.
Generalna proba za članove Zbora, čitače, ministrante i svećenika pod pratnjom ekipe sa HRT-a u subotu 4. ožujka 2023. popodne u 15.20 sati u župnoj crkvi.
Zahvaljujemo i dobrodošli!
Skip to content