BOŽIĆNA ČAROLIJA UZ ORAŠARA

BOŽIĆNA ČAROLIJA UZ ORAŠARA

U petak smo zaronili u božićno ozračje uživajući u izvedbi cirkusa i iluzije “Orašar”. Publika je bila oduševljena izvedbom, koja je dodala dodatnu čaroliju predstojećim blagdanima. Nakon predstave, otvorili smo vrata adventske kućice “Berekini”, gdje su posjetitelji mogli uživati u toplim napicima i  božićnim delicijama.

Subota je započela  božićnom radionicom za djecu iz osnovne škole. Pod vodstvom naših vrijednih volontera, Ane Kosorčić i Petre Milković, mališani su uživali u stvaranju božićnih ukrasa koji će krasiti jelke u našoj crkvi . Želimo izraziti iskrenu zahvalu Ani i Petri na njihovoj predanosti i entuzijazmu.

U subotu navečer, zajedno smo zapalili treću adventsku svijeću, dodatno obasjavajući Fontanu. Adventska kućica bila je žarište izvrsnog raspoloženja, gdje su posjetitelji mogli uživati u glazbi, plesu, i druženju. Program je protekao u veselom ozračju koje je trajalo kroz subotu i nedjelju.

Ovaj vikend bio je ispunjen radosti, zajedništva i ljubavi, predstavljajući savršeni uvod u predstojeće blagdane. Zahvaljujemo svima koji su doprinijeli ovoj čaroliji i radujemo se nastavku božićnih događanja u našoj zajednici.

Skip to content