log in


Utorak, 07 Svi 2019

18.OTVORENO PRVENSTVO DALMACIJE U RAKETNOM MODELARSTVU ZA DJECU I MLADEŽ

Hrvatski astronautički i raketni savez uz suorganizaciju Zraklopovno tehničkog društva Sinj, a pod pokroviteljstvom Grada Vrlike održati će u Vrlici 18. Otvoreno prvenstvo Dalamcije u raketnom modelarstvu za djecu i mladež. Prvenstvo će se održati u Ježeviću (Suhopolje) 18. svibnja 2019. godine sa početkom u 10:30 h, a očekuje se preko 100 natjecatelja iz cijele Hrvatske koji će se natjecati u kategorijama nacionalne klase u raketnom modelarstvu za djecu i mladež.

Obavezna prijava putem linka https://forms.gle/Vw7RehtM618T2t7U6 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Raspis natjecanja,izjava i točnu lokaciju pogledajte u privitku.

  • Objavljeno u Sport

7. SMOTRA DJEČJEG FOLKLORA SPLITSKO – DALMATINSKE ŽUPANIJE

U sklopu 9.smotre dječjeg stvaralaštva Kaštela pod nazivom “Kaštel mali” 3.5.2019. u petak održana je 7.smotra dječjeg folklora Splitsko – dalmatinske županije. Smotra je organizirana od strane Saveza KUD-ova SD županije u suradnji s Kaštelanskom organizacijom mladih.
Na Smotri su se predstavila djeca koja djeluju u dječjim folklornim skupinama diljem županije KUU Milan Begović – Vrlika, KUD Ante Zaninović – Kaštel Kambelovac, HFD Jadro - Solin, KUD Pleter – Dugopolje, KUU Mosor – Gata, KUD Salona – Solin te KUD Putalj – Kaštel Sućurac.
Smotra folklora je natjecateljskog tipa a folklorna skupina koja osvoji najveći broj bodova ide na sljedeću razinu te predstavlja Splitsko-dalmatinsku županiju u Vinkovcima i Kutini.
Svaka folklorna skupina ima svog predstavnika koji ocjenama od 1-5 boduje nastupe izuzev nastup svoje Udruge.
Dječja folklorna skupina KUU Milan Begović predstavila se nijemim kolom i ojkavicom te s tim izborila treće mjesto na 7.Smotri dječjeg folklora Splitsko – dalmatinske županije.
Pretplati se na ovaj RSS feed