×

Greška

[OSYouTube] Alledia framework not found
log in


Petak, 23 Listopad 2020

40 TISUĆA KUNA ZA GRADINU

Gradu Vrlici iz Programa sufinanciranja  razvojnih projekata u turizmu na području Splitsko-dalmatinske županije odobren je iznos od 40.000,00 kuna za projekt Osvjetljenja Utvrde Prozor.
Nakon trogodišnje provedbe projekta osvetljenja Utvrde Prozor sveukupno je izdvojeno  622.478,98 kuna sa PDV-om, a Splitsko dalmatinska županija potpomogla je sa 210.000,00 kuna.
Iznos je uključivao izradu projektne dokumentacije, postavljanje energetskih kablova u dužini 1 kilometar od trafostanice do Gradine, odabir tvrtke za instalaciju opreme te nabavku 41 reflektor koliko ih je postavljeno oko same Utvrde.

PRIJEDLOG ODLUKE O STROŽIM EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA

Dana 22. listopada 2020. godine, u Gradskoj vijećnici Grada Sinja održana je sjednica koordinacije Stožera civilne zaštite gradova Sinja, Trilja i Vrlike, te općina Dicmo, Otok i Hrvace. Sjednica je održana povodom trenutno izrazito nepovoljne epidemiološke situacije koja je zadesila cijelu Cetinsku krajinu.
Na sjednici je utvrđen prijedlog Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Cetinskog kraja u trajanju od 20 dana u kojem se nalazi niz obveza i preporuka koje za cilj imaju spriječiti i prevenirati daljnje širenje zaraze na ovom području. S prijedlogom odluke je upoznat NZJZ SDŽ, a ista je dostavljena Županijskom Stožeru CZ, koji će nakon obrade istu proslijediti Nacionalnom stožeru CZ.
I ovom prigodom ukazuje se na ozbiljnost situacije i obvezu pridržavanja važećih mjera i preporuka.
Krajnje je vrijeme da shvatimo da ovaj negativni trend možemo pokušati zaustaviti zajedno ili nikako, stoga pozivamo sve na suradnju i odgovorno ponašanje.
Pretplati se na ovaj RSS feed