log in

RSS

Gradska uprava

NAJAVA 2. SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA

2. sjednica Gradskog vijeća Grada Vrlike održat će se 28. lipnja 2021. godine s početkom u 09:00 sati u Gradskoj vijećnici.
Dnevni red pogledajte u privitku.
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 89 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

ODRŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

Dana 14. lipnja 2021. godine s početkom u 10:00 sati, održana je konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Vrlike. Sjednicu je otvorila pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela gđa. Marijana Matić. U Gradskom vijeću Grada Vrlike HDZ ima 6 vijećnika, Kandidacijska lista grupe birača 2 i HSP 1 vijećnika.
Konstituirajuća sjednica započela je osnivanjem i izborom te izvješćem Mandatnog povjerenstva o rezultatima lokalnih izbora i verifikaciji madata, kojeg je podnio predsjednik povjerenstva Ante Ćorić. Predsjedanje sjednicom, do izbora predsjednika i potpredsjednika Vijeća, preuzela je vijećnica Anita Blažević, koja je članove Gradskog vijeća, sukladno Statutu Grada Vrlike, pozvala na davanje i potpisivanje svečane prisege. U nastavku sjednice izabran je Odbor za izbor i imenovanja na čelu s predsjednikom Tomislavom Lelasom koji je u ime Odbora dao prijedlog za izbor predsjednika i potpredsjednika vijeća.
Za predsjednicu Gradskog vijeća izabrana je vijećnica HDZ-a gđica. Anita Blažević, a za potpredsjednicu Gradskoga vijeća izabrana je također HDZ-ova vijećnica gđa. Ljilja Vrančić.
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 203 puta
 • Poslijednja izmjena dana Utorak, 15 Lipanj 2021 06:14

NATJEČAJ ZA PRIJAM U RADNI ODNOS - ZAŽELI II

Pozivamo sve starije osobe (u dobi 65 i više godina), te nemoćne osobe (osobe mlađe od 65 godina sa invaliditetom, kronične bolesnike), kojima je potrebna pomoć u kućanstvu pri dostavi namirnica i lijekova, pripremi obroka, održavanju čistoće stambenog prostora, oblačenju i svlačenju, higijeni, osobe kojima je potrebna socijalna podrška i druženje, pratnja i pomoć u društvenim aktivnostima,
da se prijave osobno, putem druge osobe ili putem e-maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) u Grad Vrlika za sudjelovanje u programu Zaželi II
Prijave možete dostaviti osobno ili putem druge osobe u Turističku zajednicu Grada Vrlike (Put Česme 4), svakim radnim danom od 08 do 13 sati, a najkasnije do 25. lipnja 2021. godine.
U prijavi je potrebno priložiti kopiju osobne iskaznice, te službeni dokument iz kojega je vidljiv OIB prijavljene osobe.
NAPOMENA: Osobe mlađe od 65 godina koje se žele uključiti u projekt Zaželi II kao krajnji korisnici trebaju dostaviti potvrdu od Centra za socijalnu skrb
Više pogledati u privitku.
Za sve informacije slobodno se javite na brojeve telefona:
095 596 476 ili 099 659 2345
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 179 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

SAZVANA 1. KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Vrlike sazvala je za dan 14. lipnja 2021. godine s početkom u 10,00 sati, 1. Konstituirajuću sjednicu Gradskog vijeća Grada Vrlike sa sljedećim dnevnim redom:
-utvrđivanje kvoruma
1. Izbor Mandatnog povjerenstva
2. Izvješće Mandatnog povjerenstva i verifikacija mandata
- utvrđivanje člana predstavničkog tijela koji će predsjedavati sjednicom do izbora predsjednika
- svečana prisega članova predstavničkog tijela
3. Izbor odbora za izbor i imenovanja
4. Izbor predsjednika i potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Vrlike
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 207 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00
Pretplati se na ovaj RSS feed