×

Greška

[OSYouTube] Alledia framework not found
log in

Web urednik

Web urednik

AUTOBUS U UTORAK!

Obavještavamo građane da autobusna linija koja prometuje nedjeljom u 17:10 h, neće voziti ovu nedjelju 30.10.2022.

Umjesto u nedjelju prometovati će u utorak 1.11.2022. u 17:10h
  • Objavljeno u Vijesti

DEZINSEKCIJA KOMARACA

Obavještavamo Vas o namjeri (ovisno o klimatskim prilikama) izvođenja radova druge adulticidne dezinsekcije komaraca na području grada Vrlike dana 11. kolovoza 2022. godine s početkom u 02:00h.
Dezinsekcija će se provesti prizmenom metodom hladnog zamagljivanja (ULV) s preparatom CYMINA ULTRA.
  • Objavljeno u Vijesti

REGATA SE ODGAĐA ZA NEDJELJU

I. Mini regata kupa Dalmacije ˝Vrlika 2022˝ će se održati u nedjelju 12.06.2022. godine od 9:00 do 12:00 sati na Veslačkom centru Garjak u Vrlici.
Do promjene termina održavanja Vrličke veslačke regate došlo je zbog vremenske prognoze koja najavljuje orkansku buru za subotu 11.06.2022. godine.
Navedeno natjecanje planira se započeti u 9:00 sati, završilo bi oko 12:00 sati, a sudjelovati će 255 sudionika iz VK Jadran-Zadar, HVK Gusar-Split, VK Biokovo-Makarska, VK Krka-Šibenik, VK Neratvanski gusar-Metković, VK Jelsa, VK Dupin-Tisno, VK Pag, VK Rama i VK Ustirama.
  • Objavljeno u Sport

BELGIJSKI VELEPOSLANIK POSJETIO VRLIKU

Gradonačelnik Grada Vrlike Jure Plazonić, primio je u gradskoj vijećnici veleposlenika Belgije Nicolasa Buycka.
Tema razgovora je bila gospodarska i kulturna suradnja između dviju zemalja, a naglasak je bio na Belgijskoj tvornici čokolade u Vrlici kao primjer dobre suradnje.
Nakon prigodnog uručenja poklona, lutke u vrličkoj narodnoj nošnji, druženje se nastavilo u Poslovnom inkubatoru u Kosorima, odnosno u pogonu za proizvodnju čokolade.
Pretplati se na ovaj RSS feed