Grad Vrlika

Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

VRLIČKO LJETO – DANI MILANA BEGOVIĆA 2023

ruj 13, 2023 - lis 17, 2023

Nakon iznimnog uspjeha Vrlika lake festivala, najavljujemo nastavak ovog ljetnih događanja koje će ispuniti naše ljeto kulturom, umjetnošću, gastronomijom i zabavom. Najavljujemo predstavu “Obiteljska idila”, koju izvodi poznato sinjsko amatersko kazalište.
Ova kazališna poslastica bit će izvedena u subotu, 1. srpnja, s početkom u 21:00 sat na Trgu dr. Tuđmana, u samom središtu Vrlike. No, ukoliko nas vrijeme ne posluži, pripremili smo rezervno rješenje – predstavu ćemo izvesti u Domu kulture.
“Obiteljska idila” je izuzetno duhovita i emotivna predstava koja će vas nasmijati do suza, ali istovremeno dirnuti u srce. Sinjsko amatersko kazalište već je poznato po svojoj izvrsnoj izvedbi i strastvenom pristupu umjetnosti, stoga nema sumnje da će ova predstava biti pravi spektakl.
Vrličko ljeto – Dani Milana Begovića obuhvaćaju bogat i raznolik program koji će zadovoljiti različite ukuse i interese naših posjetitelja. Raspored svih događanja možete pronaći na našem službenom plakatu, koji je dostupan na city lightu u Vrlici I na službenim web stranicama.
Pozivamo vas da nam se pridružite na ovoj kazališnoj večeri ispunjenoj smijehom, emocijama i umjetnošću. Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom stvaranju prekrasnih uspomena tijekom Vrličkog ljeta – Dana Milana Begovića.
Za dodatne informacije i upite, slobodno nas kontaktirajte putem maila info@visitvrlika.com ili 021/827-460
Hvala vam na podršci i radujemo se vašem dolasku!
S poštovanjem,
Turistička zajednica grada Vrlike

Detalji

Početak:
ruj 13, 2023
Kraj:
lis 17, 2023
Događaj Category:
Skip to content