log in

RSS

Vijesti

EKO VRLIKA DIJELI VREĆICE ZA ODVOJENO PRIKUPLJANJE OTPADA

S ciljem poticanja građana na odvojeno prikupljanje otpada, Eko Vrlika d.o.o. pokrenula je akciju dostavljanja plavih za papir, žutih za plastiku i zelenih vrećica za staklo svim domaćinstvima. Paket vrećica dostavlja se na kućni prag.
Na dane, odnosno uoči samog odvoza otpadne plastike, stakla i papira, vrećicu ćete odložiti pored spremnika za miješani komunalni otpad.
Učestalost odvoza plastike, papira i stakla će biti jednom mjesečno i to prvi tjedan u mjesecu po rasporedu pražnjenja miješanog komunalnog otpada.
Raspored odvoza miješanog komunalnog otpada možete pronaći na internet stranici Grada Vrlike.
Također, korisnici naših usluga su već ranije zajedno s računima dobili i rasporede odvoza otpada. Građani su dužni koristiti javnu uslugu i odložiti vrećice na mjesto primopredaje otpada (uz mjesto svog spremnika za miješani komunalni otpad) u vrijeme pružanja usluge odvoza vrećica za plastičnu, papirnatu i staklenu ambalažu, najkasnije do 7:00 sati na dan odvoza.
U slučaju potrebe za odlaganjem dodatne plastične, papirnate i staklene ambalaže koristite spremnike na javnim površinama i mobilno reciklažno dvorište.
 • Objavljeno u Vijesti
 • Pročitano: 42 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

ODRŽANA PRVA OVOGODIŠNJA AKCIJA DARIVANJA KRVI

Prvoj ovogodišnjoj akciji darivanja krvi pristupio je 25 darivatelja, a njih 20 je darovalo krv.
Novu godinu su dobrim djelima započeli Marija i Irena koji su darivali krv prvi put u životu na čemu im iskreno čestitamo.Isto tako hvala svima koji su se odazvali i darovali ovu dragocijenu tekućinu.
Akcija je održana u suradnji sa Kliničkim zavodom za transfuziologiju KBC Split.
Slijedeća akcija planira se održati 14.09 .
 • Objavljeno u Vijesti
 • Pročitano: 163 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

ŠTO JE CORONAVIRUS

Coronavirus je virusna bolest koja se manifestira simptomima sličnim gripi.
 • Objavljeno u Vijesti
 • Pročitano: 1186 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

ANKETA PUTOVANJA STANOVNIKA HRVATSKE

U okviru projekta "Ažuriranje i dorada Nacionalnog prometnog modela (NPM) Republike Hrvatske", Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture u suradnji s tvrtkom Ernst & Young Savjetovanje d.o.o., provodi kratku anketu o prometnim navikama građana Republike Hrvatske. Svrha provođenja ankete je prikupljanje prometnih podataka o putovanjima građana RH koji će se iskoristiti za ažuriranje postojećeg NPM-a. Ažurirani prometni model koristit će se kao alat za izradu raznih prometnih projekata, studija i raznih simulacija i kao takav koristit će širem hrvatskom društvu i gospodarstvu.
Anketa se sastoji od seta kratkih pitanja kojima se nastoje prikupiti podaci o načinu putovanja stanovnika Republike Hrvatske.
Vaše nam je sudjelovanje bitno te Vas molimo da izdvojite samo pet minuta vremena i iskreno odgovorite na postavljena pitanja. Svojim odgovorima imate priliku doprinijeti postupku prikupljanja prometnih podataka i izravno biti uključeni u sami projekt, time i razvoj prometnog sektora u Republici Hrvatskoj.
Anketi možete pristupiti putem veze: bit.ly/SurveyNTM ili skeniranjem QR koda:
Unaprijed zahvaljujemo na Vašoj suradnji!
 • Objavljeno u Vijesti
 • Pročitano: 121 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00
Pretplati se na ovaj RSS feed