×

Greška

[OSYouTube] Alledia framework not found
log in


Utorak, 02 Lipanj 2020

IZBOR NAJLJEPŠE OKUĆNICE ILI BALKONA

Turistička zajednica grada Vrlike organizira izbor najljepše okućnice. Svi koji su preuzeli besplatne sadnice cvijeća u Turističkoj zajednici koje je osigurao Grad Vrlika iz ulica koje su bile navedene u pozivu su automatski prijavljeni, a svi ostali s područja Vrlike i pripadajućih naselja mogu se također natjecati za najljepšu okućnicu, a prijave se primaju od danas 29.05. do 10.06., a trebaju sadržavati ime i prezime obitelji vlasnika okućnice, adresu i broj telefona. Prijave se mogu dostaviti telefonski na broj 021/827 -460; 091/583 86 11, e-mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pismenim putem na adresu Turistička zajednica grada Vrlike, Put Česme 4, 21236 Vrlika.
Osnovni kriteriji za izbor najljepše okućnice je ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud, izbor i njega biljaka te poštivanje tradicije i elemenata našeg podneblja. Po dostavljenim prijavama biti će određena tročlana komisija koja će ići u obilazak na teren 15.06.2020. tijekom dana.
Vjerujem da ste svi primjetili kako je centar Grada uređen sadnicama cvijeća te je cilj da se svi ugodnije osjećamo u svojim sredinama, a i da našim posjetiteljima Vrlika bude kao i dosad ugodno mjesto.
Još jednom pozivamo sve zainteresirane građane Vrlike i pripadajućih mjesta da se prijave na natječaj, a za pobjednika je osigurana vrijedna nagrada.
Pretplati se na ovaj RSS feed