log in


Ponedjeljak, 30 Ožujak 2020

GRAD VRLIKA DONIRAO 50 TISUĆA KUNA ZA KBC SPLIT

Uslijed nastale epidemije virusa COVID-19, Grad Vrlika pomoći će Kliničkom bolničkom centru Split donacijom sredstava za kupnju neophodno potrebnih respiratora i opreme za potrebe liječenja bolesnika zaraženih koronavirusom (Covid -19).
Za tu namjenu Grad je iz proračuna isplatio iznos od 50 tisuća kuna.

ISKAZNICE ZA UPORABU PESTICIDA

Obzirom na cjelokupnu situaciju sa pandemijom virusa COVID19, obavještavamo Vas da je Ministarstvo poljoprivrede donijelo obavijest i uputu, kako svim obveznicima izobrazbe kojima iskaznica ističe nakon 20. veljače 2020. godine ista može biti besplatno produljena za sljedećih 6 mjeseci.
 
Za produženje iskaznice potrebno je dostaviti sljedeće podatke:
• Ime i prezime obveznika
• OiB
• adresa i grad
• broj iskaznice ili potvrde
• datum isteka iskaznice
 
U periodu administrativnog produženja valjanosti iskaznice poljoprivrednici mogu kupovati sredstva za zaštitu bilja temeljem stare iskaznice stečene pohađanjem osnovne izobrazbe. Poljoprivrednici kojima je omogućeno administrativno produženje iskaznice obvezni su nakon uspostave sustava izobrazbe u roku administrativnog produženja položiti dopunsku izobrazbu.
 
Molimo sve obveznike koji žele administrativno produžiti svoju iskaznicu da podatke dostave na:
Tel: 021/410 018
Mob: 095/111 4480
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OBAVIJEST ZA IZNAJMLJIVAČE - COVID 19

S obzirom na novonastalu situaciju s korona virusom Porezna uprava je donijela odluku da se paušalni porez na smještaj može odgoditi. Dakle nisu Vas oslobodili plaćanja istog već su samo ponudili odgodu za ovu prvu ratu koja dospijeva 31.03. Odluku su donijeli u subotu, a imate vremena do kraja dana sutra 31.03. ispuniti zahtjev ukoliko želite odgodu. Savjetujem vam ukoliko se odlučite na ovo da me nazovete pa ćemo to riješiti telefonski jer postoji način tako da ne morate printati zahtjev i slati ga mailom. Također ovu odgoda se ne može koristiti ukoliko postoji porezni dug ili on ne može biti veći od 200 kuna.
Što se tiče turističke pristojbe za 2020. godinu Ministarstvo turizma je donijelo odluku da će se ove godine plaćati u iznosu umanjenom za 50%, a za pomoćne krevete tko ih ima evidentirane neće se plaćati uopće.
Za sve nedoumice dostupna sam na kontakt 021/827-460 ili mob. 091/583 86 11.
Pretplati se na ovaj RSS feed