×

Greška

[OSYouTube] Alledia framework not found
log in


Petak, 27 Svi 2022

ČESTITKA ZA DAN DRŽAVNOSTI

Slaveći Dan državnosti Republike Hrvatske prisjećamo se odlučnosti i ustrajnosti svih onih koji su doprinijeli izgradnji naše domovine, a posebno smo zahvalni svim hrabrim braniteljima koji su svoje živote ugradili u stvaranje slobodne i neovisne Hrvatske.
Svim građankama i građanima Grada Vrlike i Republike Hrvatske, čestitamo Dan državnosti - 30. svibnja, simbol hrvatske samostalnosti i suverenosti.
Tom prigodom, gradonačelnik Grada Vrlike Jure Plazonić, predsjednica Gradskog vijeća Anita Blažević, gradski vijećnici i suradnici, položili su vijenac i svijeću za sve poginule i preminule hrvatske branitelje i za prvog hrvatskog predsjednika dr Franju Tuđmana.

ODLAZAK NA VELI VRH

Dana, 4.6. 2022. godine (subota), pozivaju se svi koji su zainteresirani za odlazak na "Veli vrh" Svilaja da se jave najkasnije do 2.6. radi prijevoza.
Polazak iz Vrlike u 7:00 sati.
Kontakt osoba: Božo Giljan 091 543 5674.
  • Objavljeno u Vijesti

ERO UŽIVO NA HRT

Ove godine Ero s onoga svijeta ide uživo s Česme na malim ekranima.
Najpoznatija hrvatska opera s kojom se mi Vrličani dičimo, Ero s onoga svijeta, nastavlja svoju tradiciju održavanja na vrličkoj Česmi. Ovaj put pod reflektorima HRT koji će izravno prenositi cijelu operu.
Ideja se ''rodila'' ima par godina kada su uoči opere gradonačenik Plazonić i direktorica Maras imali nastup na Dobro jutro Hrvatska i evo napokon će biti realizirana.
25.05. održan je radni sastanak u Vrlici sa predstavnicima HRT i HNK Split. Zajedno smo obišli mjesto održavanja opere našu Česmu i dogovorili bitne tehničke detalje.
Bila je prisutna gđa Mirena Stijačić redateljica, gdin Mate Letica producent, zatim šefovi tonskog dijela i šefovi ozvučenja ispred HRT te gdin Damir Punda ravnatelj tehnike i njegovi asistenti ispred Hrvatskog narodnog kazališta iz Splita .
Opera se održava 30.7.2022. i pripreme su već u tijeku.
  • Objavljeno u Kultura
Pretplati se na ovaj RSS feed