log in


Utorak, 04 Lipanj 2019

DANI OTVORENIH VRATA EU FONDOVA U SPLITU

Dana 01.06.2019. godine u Splitu održani su Dani otvorenih vrata EU fondova. Lokacija i vrijeme događanja bila je Splitska riva – Prokurative od 10 do 14 sati.
Događaj je provodilo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u sklopu svojih redovitih informativno-edukativnih aktivnosti diljem Hrvatske. Zainteresirani građani imali su priliku obići info štandove i na licu mjesta upoznati uspješno provedene EU projekte s područja Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Dubrovačko-neretvanske županije, kao i osobe zadužene za njihovu pripremu i provedbu.
Primjer i praksu uspješne priče o Izgradnji poslovnog inkubatora u Radnoj zoni Kosore u Gradu Vrlici predstavili su članovi projektnog tima te partneri na projektu: Jozo Sarač i Marija Vučica (JU RERA S.D.) voditelji projektnih komunikacija te Branimir Turudić, projektni administrator iz partnerske institucije Vrla d.o.o.

OBILJEŽAVANJE 26. OBLJETNICE "VELI VRH"

Povodom obilježavanja 26. obljetnice akcije „Veli Vrh“ te sjećanja na poginulog hrvatskog branitelja pokojnog Petra Varnicu
i sve Hrvatske bojovnike koji su odlučno i hrabro obranili „Veli Vrh“ Grad Vrlika zajedno sa HVIDR-a Vrlika
organizira odlazak na Veli Vrh (Svilaja) u subotu 08.06.2019. godine.
Predviđeni polazak je u 07: 00 sati ispred Crkve Gospe od Ružarija u Vrlici.
Svi zainteresirani prijavite se na kontakt telefon: 099 56 52 251 (Nikola Uzun)
  • Objavljeno u Vijesti
Pretplati se na ovaj RSS feed