×

Greška

[OSYouTube] Alledia framework not found
log in


Četvrtak, 01 Prosinac 2022

EDUKACIJA ZA MALE IZNAJMLJIVAČE

Turistička zajednica grada Vrlike u suradnji s TZ Splitsko -dalmatinske županije i Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. organizira edukaciju za male iznajmljivače na temu "Uspješno poslovanje u turističkoj godini 2023."
Pozivamo vas da nam se pridružite u subotu, 14.12.2022. u Domu kulture Vrlika s početkom u 10:00h.

POTPISANI UGOVORI O RADU - ZAŽELI III

U Vrlici su danas, 30. studenog potpisani ugovori o radu u sklopu projekta „Zaželi – Program zapošljavanja žena – faza III’. Ugovore je potpisalo 23 žene, koje će svojim radom i aktivnostima pružati potporu i podršku za najmanje 161 korisnika, odnosno starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.’ u sklopu natječaja ‘Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III’.
Korisnik projekta vrijednog 1.186.560,00 kuna je Grad Vrlika koji i u treću fazu provedbe programa ulazi s istim partnerima: Hrvatski Crveni križ – GDCK Vrlika, Centar za socijalnu skrb i Hrvatski zavod za zapošljavanje - Regionalni ured Split.
Razdoblje provedbe projekta je od 19.10.2022. godine do 19.06.2023. godine.
Ženama su na novom/starom radnom mjestu ispred poslodavca sreću poželjeli voditelj projekta Nikola Turudić i koordinatorica projekta Megi Marić poručivši im da nastave gdje su stale prije par mjeseci po završetku druge faze.
  • Objavljeno u Vijesti
Pretplati se na ovaj RSS feed